Lekfestival: 2013?

Actueel! (2011)

N.B. Door de enorme belangstelling kon vrijdag de kaartverkoop niet helemaal verlopen zoals gepland. Mensen die het Lekfestival een warm hart toe dragen nodigen we van harte uit  om dit ook financieel te ondersteunen. Dit kan door geld over te maken per bank:
tnv H.G. Hoeke, bankrekeningnummer: 1085.66.382

Foto’s en video’s van het weekend:
Kijk ook naar de pagina’s met de activiteiten. Isabelle van der Lijn van www.studioklik.nl heeft voor ons prachtige foto’s gemaakt. Dan kunnen we nog eens na-genieten:
https://lekfestival.nl/kees-kraayenoord-concert-vrijdagavond/
https://lekfestival.nl/henk-stoorvogel-samenkomst-zondagmiddag/

Iets kwijtgeraakt op het Lekfestival? Ja dat kan ook nog, kijk dan eens hier: https://lekfestival.nl/gevonden/

Zondag 18 september 2011: Echt indrukwekkend zoveel mensen in zo’n grote tent, alles aan de kant gezet en dan toch weer (te) krap. Wow, All4One stond muzikaal als een huis, Erika wist ons weer eens te verassen en Henk Stoorvogel had een hele bijzondere overdenking. Veel mensen waren geraakt en dat is mooi. We hebben heel veel positieve reacties teruggekregen, allemaal heel indrukwekkend. Maar onze grootste dank gaat uit naar God. We hopen oprecht dat Gods Geest door dit weekend de ruimte heeft gekregen om te kunnen bouwen aan het Lichaam in de Alblasser- en Lopikerwaard.

Zaterdag 17 september 2011: Inmiddels heel veel gave reacties ontvangen. Alle zorgen dat er mensen buiten moesten zitten zijn nu echt weg. Van alle mensen zowel die binnen als buiten de tent zaten heel erg veel hartverwarmende reacties ontvangen. Bijzonder om dit zo met elkaar mee te mogen maken. En we hebben nog 3 activiteiten te gaan. Wij kijken er naar uit en bidden dat ook de rest van het weekend zo mag verlopen tot Gods eer. Kijk onderstaand naar de slideshow met foto’s of geniet mee via de youtube video’s. Reacties zijn heel erg welkom!

Vanmiddag hadden we weer een overvloed aan gasten (of zo u wilt gastjes). De bezetting van tegen de 400 mensen is veel voor de kindermiddag, maar ook gaaf. Marcel, Lydia en band hartelijk dank voor het vermaak, maar ook voor de inhoud. De kwaliteit van een kindermiddag staat als een huis maar op deze manier past die niet bij een avond voor jongeren. Bijzonder om dan te ervaren dat meer dan 300 jongeren naar diezelfde muzikanten en hun band staan te luisteren en staan te genieten met een totaal ander repetoire. Heerlijk als je zo bezig kunt zijn in dienst van God. Danny Dane wist de boodschap helder en duidelijk te verwoorden. God heeft sex gemaakt en bedoelt om te geven aan de ander, alleen als het ‘echt’ is, en dat kan alleen als je aan het altaar gezegd hebt “Ik ben van jou” en “Jij bent van mij”.

Wij zijn nieuwsgierig wat ons morgenmiddag te wachten staat.

Vrijdag 16 september 2011: Overvolle tent, maar goed dat de tent zo makkelijk opengaat aan de zijkant. Konden we buiten ook zitten en meegenieten.

Donderdag 15 september 2011: Vandaag begonnen met de opbouw van de tent en de vulling er van. Enkele foto’s om een goede indruk te krijgen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Video’s, meest recente staat bovenaan:





Advertenties

Commentaren op: "Actueel! (2011)" (1)

  1. Zijn er ook al ergens foto’s te vinden die er in overvloed gemaakt zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: