Lekfestival: 2013?

Danny Dane jongerenavond – Zaterdagavond 17-09-11 20.00u

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Met dank aan Isabelle van der Lijn van www.studioklik.nl

(Toegang gratis)
De invulling aan het zaterdagavond programma zal door Danny Dane samen met Marcel en Lydia Zimmer worden gegeven. Danny staat stil bij het onderwerp one-in-love. Alhoewel deze avond jongerenavond wordt genoemd kun jij je afvragen waar de leeftijdsgrenzen van dit onderwerp precies liggen. Met andere woorden ongeacht je leeftijd voel je vrij om deel te nemen aan deze avond.

Niet onbelangrijk, het gaat deze avond onder andere over relaties. Denk eens goed na wie jij deze avond mee kunt nemen?

Dany DaneDanny en Margo Dane zijn een jeugleiders echtpaar binnen Nehemia Ministeries. Margo werkt één dag in de week als verpleegkundige en Danny werkt fulltime als jeugdoudste bij Nehemia Ministries. Samen hebben zij drie kinderen: twee dochters en een zoon. Sinds 1995 leiden ze het jeugdwerk in de gemeente Nehemia. Ze zijn zelf opgegroeid in de jeugdgroep. De huidige voorganger was toen jeugdleider en uiteindelijk hebben zij het werk overgenomen. Ze hebben een fantastisch team van celleiders, jeugd- en tienerleiders achter zich om het jongerenwerk vorm te geven.

In de afgelopen jaren hebben ze de jeugdgroep zien groeien. Veel jongeren kwamen binnen met problemen, maar Jezus Christus heeft hun leven aangeraakt en veranderd. Hun drive is om jonge mensen te laten zien wie Jezus voor hen wil zijn. Ze geloven dat God door de jonge generatie een geluid wil maken in deze wereld. Het geluid van Jezus die redt, geneest en het onmogelijke mogelijk maakt!

Update 22-08-11: Danny komt niet alleen hij neemt ook een groep enthousiaste jongeren uit Oud Beijerland mee die een Mime optreden zullen doen. Ook voor ons als organisatie nog een hele verrassing!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: