Lekfestival: 2013?

Henk Stoorvogel met All4One samenkomst – Zondagmiddag 18-09-11 14.30u

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Met dank aan Isabelle van der Lijn van www.studioklik.nl
Met dank aan Wim Roskam voor de video

(Toegang gratis)
Zondagmiddag is de afsluiting van het weekendGeboren om te vliegen. We hopen iedereen met zijn of haar relaties die deelgenomen hebben aan een of meerdere activiteiten van het weekend dan te mogen ontmoeten. Deze middag zal Henk Stoorvogel stilstaan bij: Geboren om te vliegen. Een arend als beeld van de gelovige. Henk Stoorvogel en Eugène Poppe schreven een schitterend boek over deze Bijbelse metafoor. Geboren om te vliegen is een boek dat christenen helpt om hun bestemming en roeping vorm en inhoud te geven. Aan de hand van de diverse bijbelgedeeltes over de arend werken de auteurs dit beeld verder uit. Het boek, bevat naast de tekst ook ornithologische achtergrondinformatie over de arend en foto’s.

Henk Stoorvogel (1977) is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters, Manoa en Emma. In het dagelijks leven is hij Pastor Gemeenteontwikkeling bij de Vrije Evangelisatie in Zwolle. Hier houdt hij zich vooral bezig met spreken en leiding geven aan verschillende teams. Henk heeft vijf boeken geschreven, waaronder De Leerling (2007). Voordat Henk en Ruth in Zwolle kwamen werken heeft hij zeven jaar leiding gegeven aan Athletes in Action, de beweging die hij in Nederland heeft opgericht. Henk is een veel gevraagd spreker voor allerlei diensten en conferenties en houdt ervan mensen bij het hart van Jezus te brengen. Momenteel is hij bezig met een promotie-onderzoek naar ‘De veranderkracht van preken’.

All4OneAll4One zal de samenkomst muzikaal invullen. All4One is een christelijke band. De bezetting ziet er als volgt uit: Gerben van As (zang), Margriet de Hoop (zang, basgitaar), Andrea Vink (zang, gitaar), Menno Bons (gitaar-basgitaar), Andries Hoogendoorn (gitaar-basgitaar), Cornelis Vink, (toetsenist), Tineke Sterrenburg (fluit), Wim Blom (drums), Piet Schutte (geluid). Wij zijn begonnen als begeleidende muzikanten bij sing-ins voor onze kerkelijke gemeente. Inmiddels maken we alweer een heel aantal jaren muziek tijdens kerkdiensten, tentdiensten, zoals deze in Lopik en ook in het Dalletje in Nieuwpoort, jubilea en praise-avonden. We hebben er plezier in om samen muziek te maken en doen dat, zoals onze naam al zegt, voor God. Van Hem hebben wij onze gaven en talenten gekregen en die willen wij dan ook tot Zijn eer gebruiken. Door het zingen en spelen van allerlei liederen over Jezus Christus worden wij zelf steeds weer geraakt door Zijn verlossingswerk voor ons en hopen wij dat ook anderen geraakt worden door het evangelie, de blijde boodschap van geloof, hoop en liefde. Voor meer informatie: www.all4one.webklik.nl

Advertenties

Commentaren op: "Henk Stoorvogel met All4One samenkomst – Zondagmiddag 18-09-11 14.30u" (3)

 1. Carolina Verwaal zei:

  Wat een geweldig weekend heb ik gehad met het Lekfestival.
  Er zijn hele bijzondere dingen gebeurd. Gebeden werden verhoord en mensen gaven hun hart aan Jezus. Dit gaat positieve gevolgen hebben.
  Een hele organisatie, maar echt voor herhaling vatbaar, dus volgend jaar weer??? Alle eer is voor God die duidelijk aanwezig was dit weekend. GEWELDIG!!!

 2. De overkant heeft ook echt genoten van dit mooie weekend waar de Geest aanwezig was.
  Reken er nu al op dat het volgend jaar weer komt.
  Veel dank aan de organisatie, want die was dus wel even perfect, ook toen er iets meer mensen kwamen dan er verwacht werd. echt super
  wr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: