Lekfestival: 2013?

Kees Kraayenoord en El Shaddai concert – Vrijdagavond 16-09-11 20.00u

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Met dank aan Isabelle van der Lijn van www.studioklik.nl

Zie voor kaartverkoop: Verkooppunten concertkaarten
Alle activiteiten zijn binnen in een tent en zitplaatsen zijn aanwezig

Kees Kraayenoord en band, is eigenlijk zonder dat zij het wisten de aanleiding van dit weekend.Samen met El Shaddai uit Lopik zullen zij op vrijdagavond een concert geven. Een unicum, dit optreden heeft nog nooit eerder in deze combinatie plaatsgevonden.

Niet zomaar een concert met zomaar een kaartje! Kaartjes zullen worden verkocht per 2 stuks. Het eerste kaartje kost 15,- EUR en het tweede krijg je gratis. Gratis? Ja en wij vragen jou om goed na te denken wie jij mee neemt naar dit concert. Voor jou een te gekke avond en voor je gast misschien wel de avond van zijn of haar Leven?

De zingende spreker (of sprekende zanger)
Kees en zijn vrouw Nicole hebben aan de Azusa Theologische Hogeschool theologie gestudeerd. Hij was en is er namelijk van overtuigd dat aanbidding leiden een bediening is waar God zijn zalving en zegen aan wil verbinden. Als voorgangers, zendelingen en oudsten zich voorbereiden op hun bediening, waarom dan aanbiddingsleiders niet?
Tot voor kort heeft Kees voornamelijk als ‘hoofd muziek en aanbidding’ gewerkt in De Meerkerk te Hoofddorp. Kees is ook een veelgevraagd spreker, zo sprak hij al twee maal op de EO jongerendag.

Gospelkoor ‘El Shaddai’, wat ‘de Almachtige’ betekent is inmiddels uitgegroeid tot een groep van ongeveer 75 enthousiaste mensen van verschillende kerkgenootschappen, die zang en muziek gebruiken om Gods woord dichterbij de mensen te brengen. Het koor wordt begeleid door een eigen band. Het repertoire bestaat uit zowel Nederlandstalige als Engelstalige moderne gospelmuziek van onder meer Tom Parker en het Oslo Gospel Choir.

Advertenties

Commentaren op: "Kees Kraayenoord en El Shaddai concert – Vrijdagavond 16-09-11 20.00u" (1)

  1. Bep de Bruijn zei:

    Het is heerlijk dat er zoiets in Lopik gaat plaatsvinden, vooral voor al die mensen die niet echt iets met God of geloof hebben. Zij kunnen de saamhorigheid zien en hopelijk worden ze jaloers op de mensen die dit organiseren en iedereen die er zal zijn.
    Ik hoop dat als de kaartjes te koop komen ik niet te laat ben om aan 4 kaarten te komen voor het concert van Kees Kraayenoord en El Shaddai, het is geweldig om die twee samen te horen en ik weet zeker dat dat goed zal gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: