Lekfestival: 2013?

Marcel en Lydia Zimmer kindermiddag – Zaterdagmiddag 17-09-11 15.30u

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Met dank aan Isabelle van der Lijn van www.studioklik.nl

(Toegang gratis)
Ze staan garant voor een afwisselend programma van ruim een uur voor kinderen van 4-12 jaar, waarin we heel veel zingen, dansen, goochelen en feest vieren om God te prijzen en zijn liefde te laten zien aan iedereen! Marcel en Lydia Zimmer zullen zaterdagmiddag invulling aan het programma geven voor de jongsten onder ons. Natuurlijk is het leuk als vriendjes en vriendinnetjes ook meekomen.

Marcel en Lydia zijn getrouwd, wonen in Ermelo en hebben drie geweldige kinderen: Maiko (’95), Lindy (’97) en Melwin (’01).

Marcel. Ik ben op 17 december 1967 geboren in Swalmen (Limburg) en als zoon van een Oostenrijker draag ik daarom de achternaam Zimmer. Als 2-jarig ventje “drumde” ik al graag op de potten en pannen van m’n moeder en later kroop ik elke middag uit school meteen achter de gitaar of piano.

Na de middelbare school ben ik eerst aan een studie Biologie begonnen met het doel later als arts de zending in te kunnen gaan. Het musiceren bleef echter mijn grootste passie, dus na een paar maanden rondlopen op de faculteit (en weinig studeren) besloot ik mij in te schrijven aan het Conservatorium in Zwolle. Daar heb ik vervolgens 6 jaar rondgelopen (en gestudeerd!). Al tijdens mijn studie werd duidelijk, en dat was ook mijn grootste verlangen, dat God mijn talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding, niet alleen door het musiceren maar ook door het schrijven van liederen als “Onze Vader”, “Heer, U bent altijd bij mij”, “Aan Uw voeten” en “Til mij op”.

Inmiddels ben ik al ruim 17 jaar werkzaam als freelance musicus en ben ik voornamelijk bezig met lofprijzing en aanbidding. De laatste tijd verzorgen wij regelmatig in kerken en gemeenten in het land concerten en optredens voor zowel volwassenen als kinderen. Geweldig om samen met jong en oud onze liefde naar God te kunnen uiten met muziek en zang.

Lydia. Als kind van zendelingen ben ik op 24 april 1969 geboren in Laos (ligt tussen Vietnam en Thailand in) als Lydia Pit. Op 4-jarige leeftijd zijn we naar Nederland gekomen om vervolgens na 2 jaar naar Zuid-Afrika te vertrekken i.v.m. het werk van mijn vader. Daar heb ik 9 geweldige jaren mogen wonen, dit land heeft een heel speciaal plekje in mijn hart gekregen…

Ik wilde eigenlijk altijd schooljuf worden met de bedoeling de zending in te gaan om kinderen van zendelingen te onderwijzen. Daarom heb ik na de middelbare school gestudeerd aan de PABO en mijn diploma gehaald als leerkracht basisonderwijs. Inmiddels leerde ik Marcel kennen en onze gezamenlijke passie – aanbidden en musiceren – werd steeds duidelijker. We waren in die periode allebei actief betrokken bij de Recabite Band met Peter Helms. Een geweldige tijd waarin we veel hebben ontdekt over God, hoe Hij werkt en ernaar verlangt mensen Zijn liefde en genezing te schenken. Ook werkten we allebei mee als muzikant en zangeres aan de Pinksterconferenties van Opwekking en begonnen we zo af en toe samen op te treden. Ondertussen begonnen de werkzaamheden binnen ons bedrijfje Celmar Music steeds meer toe te nemen. Na het uitkomen van onze eerste cd ‘Wat een liefde’ zijn we steeds vaker in het land te vinden en tot op de dag van vandaag genieten we er enorm van om samen met groot en klein te zingen voor God.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: